The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

Оцветяване

Оцветяване на 3D принтирани детайли.

Създаването на 3D обект не е лесна работа. В инженерния свят това разбира се е ежедневие, но ако обекта който създавате не е просто поредното зъбно колело, а е онази част на вашия продукт, която потребителя вижда и докосва, то тогава е важно този контакт да създава положително настроение.

Хората възприемат околния свят, не само чрез формата, но и в голяма степен чрез цвета на обектите. Често цвета е отговорен за интуитивното харесване или отхвърляне на даден продукт. Затова и избора на подходящ цвят за вашият проект е важен.

Ние само се постарахме да предложим възможност за избор.

Екипът на 3D AMS разработва собствена технология за оцветяване на 3D отпечатаните обекти.

Предлагаме собствена номенклатура от 16 цвята, като оцветяването в един от тези цветове изисква допълнително време от 2 работни дни .

За професионалните потребители предлагаме и по-висок клас услуга разработване на прецизно тониран цвят в съответствие с разпространените цветни системи.

Като за начало сме се спрели на индустриалната цветна система RAL Classic, тя съдържа общо 213 цвята, които са едни от най често използваните в индустрията и бита.

Показаните цветни мостри са до голяма степен илюстративни, тъй като цветовете на екрана зависят до голяма степен от типа на монитора, настройките на контраста и осветеността. Въпреки това можете да добиете представа за очаквания цвят на вашето изделие.

Разбира се при професионални приложения е необходимо съгласуване на цвета и производство на пробни тестови модели, където могат да се оценят и ефектите в зависимост от приложените текстури, които променят визуалното възприемане на цвета.

Номенклатура цветове RAL Classic

Адрес

BG 6000 Стара Загора, Индустриална зона Юг

Телефон

+359 (0) 42 661 333

+359 (0) 883 551 333

Fax

+359 (0) 42 661 333