The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

ЕЛАСТОМЕРИ ЗА DLP

ЕЛАСТОМЕРИ ЗА DLP

ЕЛАСТОМЕРИ за DLP дават предимство на адитивното производство за индустриите на каучук, полиуретан и пеноуретани. Семейството от еднокомпонентни бързо втвърдяващи се фотополимерни смоли, ETR се отличава със скорости на печат с висока производителност и най-добрите в класа свойства на материала. Съчетаването на тези еластомери с принтера EnvisionTEC One cDLM въвежда нова ера на производителност. Позволява ви да създавате бързо, по-здрави и по-стабилни части, отличаващи се с висока точност, изотропни свойства и страхотни възможности за печат.

Така че, независимо дали искате да произвеждате масово стелки за обувки или чаши за пети, уплътнения, прагове за врати, маншони, подобни на пяна решетъчни структури, аудио слушалки, преносима електроника, анатомични медицински модели – ETEC покрива  вашите приложения.

Elastic ToughRubber™ 70 от Adaptive3D

Високоякостна, здрава гума с твърдост по Shore A70 и изключително голямо удължение при скъсване

Elastic ToughRubber™ (ETR) отключва предимствата на адитивното производство за индустриите на каучук, полиуретан и пяна. Смолата ETR 70 има отлично удължение, което я прави чудесен за приложения като уплътнения и корпуси.
СВОЙСТВО НА МАТЕРИАЛАСТОЙНОСТ
HardnessShore A 70
Tear Strength31 kN/m
Elongation at Break400%
Tensile Stress at Break7.6 MPa

Elastic ToughRubber™ 90 от Adaptive3D

Здрава, високоякостна гума с твърдост по Shore A90 и голямо удължение при скъсване, идеална за широк спектър от приложения

Elastic ToughRubber™ ETR90 отключва предимствата на адитивното производство за индустриите на каучук, полиуретан и пяна. ETR 90 е гума с висока якост, което я прави чудесна за приложения като компоненти за гасене на вибрации, уплътнения и прегради.

СВОЙСТВО НА МАТЕРИАЛАСТОЙНОСТ
HardnessShore A 90
Tear Strength38 kN/m
Elongation at Break190%
Tensile Stress at Break14 MPa

Soft ToughRubber™ от Adaptive3D

Меки, гъвкави и функционални части, подобни на силикон, с фин печат

Soft ToughRubber™ (STR) осигурява усещането и механичните свойства на силикона с възможност за 3D печат с висока разделителна способност с невероятно качество на повърхността. Меката здрава гума е чудесна за приложения като аудио слушалки, носима електроника и анатомични медицински модели.
СВОЙСТВО НА МАТЕРИАЛАСТОЙНОСТ
HardnessShore A 28.6
Tear Strength5 kN/m
Elongation at Break245%
Tensile Stress at Break1.5 MPa

Адрес

BG 6000 Стара Загора, Индустриална зона Юг

Телефон

+359 (0) 42 661 333

+359 (0) 883 551 333

Fax

+359 (0) 42 661 333